Corina Ungureanu a rămas fără o medalie de aur!

8 octombrie 2014 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Corina Ungureanu și-a scos la licitație o medalie de aur, pe care a scos-o la licitație, în cadrul unui eveniment caritabil, organizat la Bascov, Jud. Argeș.

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a venit în ajutorul sinistraților din Bascov. Aceasta şi-a licitat una dintre medaliile de aur şi a vândut o parte din cărţile autobiografice cu autograf.

La același eveniment au fost scoase la licitație și câteva tricouri cu semnătura halterofilului Nicu Vlad, apoi cu cea a fotbalistului Adrian Mutu, a jucătorului naţionalei României Bogdan Stancu, dar şi a lui Florin Popescu, campion olimpic la Sidney în 2000 la kaiac-canoe.

O altă surpriză a venit de la Gica Dobrin, care a adus, special pentru această licitaţie, o minge aurie, primită de regretatul fotbalist Nicolae Dobrin de la Real Madrid. Mingea avea toate autografele marilor jucători. Suma strânsă în urma licitațiilor și a donațiilor, au fost folosite în scop ajutorarea cetățenilor din Bascov, afectați de inundațiile din vară.

Evenimentul a avut loc la Complexul Star din Bas­cov și a fost organizat de Casa de Cul­tură „Adriana Trandafir“ împreună cu autorităţile lo­cale. În cadrul manifestării a avut loc și o prezentare de modă organizată de cântăreața Lavinia Năstase, iar rochiile create de Carmen Rădulescu au fost îmbrăcate şi prezentate de femei cunoscute din Piteşti.

Mai multe