Cornel Galeș dă cărţile pe faţă: "În vacanțe dorm în pat cu șefa mea"

15 ianuarie 2018 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Galeș a tot evitat să recunoască relația cu blondina Vivi, care, de altfel, îi este și șefă, însă, într-un recent interviu, el a dat din casă. Declarațiile lui le-au cam șocat pe rudele regretatei lui soții, Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș (55 ani) s-a dat în vileag. Duminică seară, la România TV, soțul Ilenei Ciuculete a recunoscut că este apropiat de șefa lui, blonda Viviana, alături de care lucrează la o firmă de turism. Cei doi au bifat, în ultimele luni, mai multe vacanțe exotice, de unde s-au fotografiat, umăr la umăr, cu zâmbetul până la urechi.

El a negat până ieri că ar avea o relație cu Viviana, deși fotoreporterii Click! l-au surprins adesea în compania ei, ba ieșind din vila acesteia, ba sărutând-o, în fața porții: ”În vacanță dorm în pat cu șefa. Chiar dacă este pat matrimonial”, a fost declarația lui. Cornel a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vivianei, care a reușit să-l scoată din depresie, după decesul soției sale, survenit pe 14 martie 2017. El a mai explicat că nu este rău că se fac mai multe pomeni pentru Ileana, iar în privința scandalului, pe moștenirea cântăreței, cu cei doi fii ai solistei, Mugurel și Cristian, el s-a arătat surprins: ”Noi ne-am înțeles la început, dar apoi au plecat la Craiova, și s-au sucit, după ce au vorbit cu cineva apropiat”. 

Mai multe