Cornel Galeș, înmormântat de străini. De ce fiica, fratele și fosta soție nu vor să mai audă de el

4 decembrie 2019 13:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Galeș nu a reușit de-a lungul vieții să păstreze relații bune cu singurele lui rude. Și-a părăsit fiica și soția atunci când a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, iar cu fratele lui nu mai vorbea de ani buni.

Cornel Galeș a murit duminică, la 57 de ani, într-un accident de mașină în Spania. Soțul regretatei Ileana Ciuculete nu era în relații bune cu singurele lui rude, iar acum a ajuns să fie îngropat de străini și de o femeie pe care a iubit-o timp de câteva luni, Viviana.

Mai mult, ca să-i poată aduce în țară trupul neînsuflețit, fosta lui iubită a făcut chetă printre prietenii lui Cornel, pentru a strânge banii necesari cheltuielilor de repatriere. Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani.

Cornel Galeș și-a părăsit soția și fiica pentru Ileana Ciuculete

Galeș și-a părăsit soția, Neli Pintoiu, și fiica, Claudia, în urmă cu 27 de ani, pentru a se căsători cu Ileana Ciuculete. Nu a mai păstrat niciun fel de relație cu cele două și nici faptul că fiica lui l-a făcut bunic n-a schimbat lucrurile.

De asemenea, Cornel Galeş a murit neîmpăcat cu gândul că fratele său și soția acestuia i-au ascuns faptul că tatăl lui a murit. Mai mult, el i-a acuzat pe cei doi că l-au dus pe tatăl lui la azil pentru a-i vinde apartamentul! Cei doi frați nu și-au mai vorbit de-atunci, iar Marian Galeș nu a venit nici la înmormântarea Ilenei Ciuculete.

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei, lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu”, s-a plâns la un moment dat Cornel Galeş la WowBiz.

Citește și:

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacție după moartea cumnatului Cornel Galeș: «Îmi pare rău, dar nu uit»

Mai multe