Cornel Ilie, apariţie emoţionantă alături de...

13 februarie 2015 16:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, l-a invitat alături de el, pe scenă, pe cel care i-a încântat adolescenţa cu melodiile lui romantice. Este vorba despre nimeni altul decât Gabriel Dorobanţu.

De curând, Cornel Ilie a cântat în duet cu Gabriel Dorobanţu celebra piesă "Hai, vino iar în gara noastră mică!". Totul s-a întâmplat în cadrul concertului "Prima vedere", susţinut în Capitală.

Cornel Ilie, pe aceeaşi scenă cu Gabriel Dorobanţu

“Piesa asta este una dintre cele mai cunoscute şi iubite din România, din ultimii 30 de ani. Este un cântec cu care am crescut, pe care îl ascultam când abia învăţam să cânt la chitară, în clasa a doua. Îmi doream de mult timp să cânt melodia asta împreună cu Gabriel Dorobanţu şi îi mulţumesc şi acum că a avut încredere în noi şi a făcut efortul să vină în concertul nostru. Am mai cântat, în alţi ani, şi cu Nelu Ploieşteanu sau Mirabela Dauer, iar acesta este felul nostru de a ne arăta respectul pentru o generaţie care a făcut ca muzica românească să fie mai frumoasă”, a mărturisit, emoţionat, Cornel Ilie.

Cornel Ilie şi Gabriel Dorobanţu, aplaudaţi îndelung

Duetul a fost momentul serii şi a fost aplaudat de sute de oameni, minute în şir: “Absolut toată lumea cânta piesa atât de tare, încât, de pe scenă, abia auzeam ce cântam. Gabriel Dorobanţu a spus, la final, că şi pentru el a fost o bucurie şi o onoare şi se simţea cât de emoţionat era de cum a fost primit”, a adaugat Cornel Ilie.

Mai multe