Cornel Ilie este topit după iubită! Cine este femeia care i-a furat inima solistului de la Vunk | FOTO EXCLUSIV

4 mai 2015 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Discret cu viaţa personală, Cornel Ilie trăieşte de un an jumătate o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ţine cât mai departe de ochii curioşilor. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cântăreţ într-o ipostază romantică alături de femeia care i-a pus inima pe jar. Şi se pare că partenera l-a cucerit definitiv, căci artistul a fost dispus să o aştepte preţ de jumătate de oră pentru a-i "rezerva" un loc de parcare.

Cornel Ilie a cunoscut-o la finalul anului 2013 pe Eliza, o blondă din Bucureşti despre care s-a vehiculat că îşi părăsise logodnicul pentru a intra într-o relaţie cu solistul trupei Vunk. Deşi la câteva luni de la prima lor întâlnire s-a zvonit că tânăra l-a părăsit pe artist pentru a se întoarce în braţele fostului iubit, se pare că Cornel Ilie a făcut ce a făcut şi i-a intrat în graţii blondei cu care se iubeşte şi acum. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist în timp ce acesta o aştepta pe domnişoară în faţa blocului.

Solistul îi rezervase iubitei blonde un loc de parcare aşa că nu s-a mişcat de acolo decât după 30 de minute şi după ce s-a asigurat că Eliza are unde să-şi lase maşina în deplină siguranţă. Cornel nu a rezistat şi şi-a sărutat iubita pe geamul Bmw-ului ei. Grijuliu, el a ghidat-o pe tânără să parcheze, apoi s-au retras împreună în blocul în care locuiesc.

Mai multe