Cornel Palade și frumoasa lui fiică, pentru prima dată colegi de scenă într-o nouă emisiune

14 decembrie 2017 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu toții ne-am minunat de frumusețea fiicei lui cornel Palade, dar, cu toate că a moștenit talentul actoricesc de la tatăl său, publicul nu i-a văzut niciodată împreună pe scenă. De sărbători, publicul care-i îndrăgește, va avea șansa să-i vadă, pentru prima dată, împreună pe scenă, într-o nouă producție.

Romică Țociu și Cornel Palade sunt protagoniștii unei noi producții Tv, de la Kanal D, un program special realizat pentru sărbători, în care a fost inclusă și fiica lui Cornel Palade:

„Jucăm în cea mai tare producție Tv, «Taxi Don Titi», duminica, de la 20.00. la Kanal D. Personajul ăsta, Fane, mi se potrivește perfect. Soția mea mi-a zis că așa sunt eu în viața reală, cu dulceață în vorbă”, a declarat Romică Țociu la Kanal D.

În producție, va juca și Ada, fiica lui Cornel Palade: „În film, Ada este mea din prima căsătorie”, a dezvăluit actorul, iar fiica lui a adăugat: „De data asta, pot să fac ce vreau eu. Nu am jucat cu tata până acum. Nu am jucat niciodată în viața mea cu familia. Nici nu am cum, ei au o personalitate mult prea puternică”.

„Taxi Don Titi” este o producție Kanal D, de sărbători, care vorbește despre viața plină de amuzament a doi taximetriști „încurcă-lume”, dar simpatici, interpretați de inegalabilii Romică Țociu și Cornel Palade.

Cornel Palade și fiica sa au mai jucat împreună pe scenă, dar într-o piesă de teatru, „Niște animale”, o comedie în care 20 de personaje au fost interpretate doar de patru actori: Cornel și fiica sa, Romică Țociu și Ana Maria Mirică.

Mai multe