Cornel Păsat, supărat foc pe Oana Roman: «Crede că toată lumea îi aparține numai ei»

18 ianuarie 2017 22:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a terminat clinciurile cu soțul său, că a și intrat în altele. De data aceasta cu Cornel Păsat, fostul ei iubit, despre care a spus că s-a despărțit pentru că el își dorea foarte tare un copil, iar ea nu era într-o perioadă în care să vrea același lucru.

„Și-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Și ăsta a fost motivul pentru care, până la urmă, ne-am despărțit. motivul pentru care el a căutat o altă viață. Din păcate pentru el, nu și-a împlinit acest vis nici astăzi”, a spus Oana Roman la "Xtra Night Show", în urmă cu câteva seri.

Cornel Păsat a interpretat vorbele fostei sale partenere ca pe un atac direct. Mai mult, crede că Oana se bucură că nu a reușit să aibă un copil alături de Bianca, soția lui.

"Știe că mă chinui de cinci ani să fac un copil și că ăsta e un subiect sensibil pentru mine. Mi-a crescut brusc tensiunea când am auzit. A zis din păcate pentru mine, nu că-i pare rău. Eu cunosc foarte bine subtilitățile și răutățile Oanei. Mă deranjează că se bucură că încerc să fac un copil și nu am. O să-mi dea Dumnezeu și mie un copil. Suferă de amnezie sau are niște răutăți, vrea să denatureze adevărul și nu vrea să-și asume trecutul. Eu și ea știm foarte bine de ce ne-am despărțit. Noi suntem vinovați, în primul rând. Noi știm de ce. Sper să nu mă facă să spun public de ce. Nu e prima dată când spune că soția mea s-ar fi băgat între noi. Mereu a înțepat-o cu câte ceva, dar, de fapt, mă înțeapă pe mine. Nu înțeleg de ce m-a lovit. Ea are probleme grave și nu trebuie să vorbească despre soția mea și despre copilul pe care încă nu-l am. Nu cred că Oana mai are sentimente pentru mine. Relația noastră s-a terminat acum 11 ani. Oana ar trebui să nu mai creadă că toată lumea îi aparține ei", a spus Cornel Păsat, vizibil enervat și afectat, miercuri seară, 18 ianuarie, la emisiunea "Wowbiz".

Mai multe