Cornel Patrichi a murit. Mesajul sfâşietor al soţiei sale

5 aprilie 2016 20:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornelia Patrichi este devastată. Soţul ei a murit marţi, iar femeia abia spre orele serii a putut reacţiona.

Marţi, puţin după prânz, „regele dansului”, Cornel Patrichi, a urcat la ceruri. Soţia, Cornelia, şi fiul, Alexandru, sunt devastaţi. Abia spre seară, sfâşiată de durere, femeia a reuşit să îi le dea tragica veste prietenilor lor din lumea întreagă. Cornelia Patrichi a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj: „A plecat Luceafărul meu în ceruri să-mi rezerve o steluţă lângă el!”.

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marți, 5 aprilie, în urma unei grele suferințe. Fostul actor, dansator şi coregraf, care făcea furori pe vremea lui Ceauşescu, a fost diagnosticat cu cancer, dar a fentat moartea, scăpând cu bine după o operaţie la plămâni în 2014.

În ultima vreme însă, starea de sănătate a fostului jurat de la ”Dansez pentru tine” se înrăutățise foarte mult, Cornel Patrichi suferind de o anemie severă. Cornelia Patrichi a chemat vineri, 1 aprilie, doi preoți la căpătâiul soțului ei și l-a chemat din Italia pe fiul lor.

Trupul neînsufleţit al coregrafului Cornel Patrichi va fi depus miercuri, 6 aprilie 2016, începând cu orele 10.00 în foyerul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Mai multe