Costel Busuioc are probleme cu legea după ce a lovit un șofer. Poate face 5 ani de închisoare

31 august 2016 8:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

A plecat în Spania să lucreze în construcții, dar în 2008, viața lui Costel Busuioc s-a schimbat la 180 de grade. A câștigat “Hijos de Bebel”, un concurs muzical din Peninsula Iberică, și a devenit cunoscut atât la noi, cât și peste hotare, sub numele de tenorul-zidar. A încheiat un contract cu o casă de discuri de renume internațional și a lăsat în urmă viața grea pentru a cânta operă.

Cu toate acestea, trecutul îl prinde din urmă pe tenor. Un incident din urmă cu doi ani, de pe străzile din Timișoara, i-a adus o întâlnire nedorită cu legea. Busuioc a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat ancheta. În luna octombrie 2014, cântărețul aflat la volanul mașinii personale și-a pierdut răbdarea și, numulțumit că automobilul din fața sa nu înaintează, a coborât și i-a dat un pumn șoferului, un tânăr din Buziaș. Victima sa, Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, notează adevarul.ro, lucru dovedit printr-un certificat scos la Institutul de Medicină Legală, iar Costel Busuioc s-a trezit că este trimis în judecată pentru loviri și alte violențe. Dacă va fi găsit vinovat, Busuioc riscă amendă sau închisoare de la 6 luni la 5 ani. Primul termen de judecată în dosar este 8 septembrie.

Tenorul a fost și în postura de victimă a unei bătăi

Se spune că roata se întoarce, iar în cazul lui Costel chiar s-a întors. Înainte de a deveni agresor, solistul  s-a aflat și în postura de victimă. Cu trei ani înainte de a fi implicat în scandalul pentru care a fost trimis în judecată, tenorul  a făcut plângere la o secție de Poliţie din Timişoara, acuzându-l pe patronul unei spălătorii auto, unde a fost să spele nişte covoare, că l-a agresat pentru că i-a cerut bon fiscal. Cel reclamat a avut mai mult noroc, căci după doi ani de anchetă, Busuioc și-a retras plângerea, iar dosarul a fost închis.

Mai multe