Costi Ioniță i-a surprins pe chefi cu un preparat sănătos. A gătit pateu de spirulină
În ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut surpriza de a-l vedea pe celebrul cântăreț Costi Ioniță. Artistul a dezvăluit faptul că, după succesul avut cu Valahia, a făcut prima trupă de manele din România, împreună cu Liviu Vârciu.
Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a decis să facă un pateu de spirulină.
„Faptul că mă mențin într-o formă bună, și gândește-te că nu dorm, este fiindcă am renunțat la carne în urmă cu nouă ani. Fac și yoga, fac și sport în fiecare zi”, a recunoscut cântărețul, spre marea surpriză a tuturor.
Un detaliu cu adevărat surprinzător a fost atunci când celebrul Costi Ioniță a dezvăluit că și-a schimbat radical stilul de viață și tocmai acest lucru îl ajută să arate atât de bine.
După ce a terminat de gătit, concurentul a rostit o rugăciune de binecuvântare a preparatului și a explicat ce se întâmplă în corpul uman atunci când alegi să renunți complet la carne, dar și ce substanță periculoasă conțin cartofii prăjiți.
Chiar dacă a avut ceva emoții, Costi Ioniță a sperat că va reuși să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu ineditul său preparat.