Costin Mărculescu, depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Cine a stat la căpătâiul regretatului actor

11 iunie 2020 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit al regretatului Costin Mărculescu a fost depus joi, în jurul prânzului, la biserica Sf. Gheorghe cel Nou din București. Cei care l-au însoțit au fost cumnatul actorului și jurnalista Mara Bănică.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculesc a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală de către cumnatul actorului. Restricțiile din perioada de alertă impun ca procedurile de înmormântare să de desfășoare într-un timp mai scurt decât de obicei.

Astfel, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou din centrul Capitalei. De față au fost cumnatul regretatului actor și buna lui prietenă, jurnalista Mara Bănică.

Citește și:

Mara Bănică despre Costin Mărculescu: ”Un om care are planuri nu se sinucide”

Câinele lui Costin Mărculescu i-a alarmat pe vecini. Animalul fusese salvat de pe câmp acum doi ani

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în cadă, joi, în jurul orei 00.00, de o echipă de descarcerare. Anuțul decesului său a fost făcut în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii ”Xtra Night Show”, el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile. 

Mai multe