Costin Mărculescu face declaraţii-şoc despre divorţ! Află care e mesajul lui pentru Ella

28 noiembrie 2014 16:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Telenovela Ella Nae - Costin Mărculescu e departe de a fi ajuns la final! Cei doi s-au căsătorit anul acesta, la data de 26 septembrie, dar déjà au ajuns să vorbească despre divorţ. Asta deşi Mărculescu (45 de ani) nu prea vrea să audă de despărţire...

Nu s-a prezentat la divorţ! De curând, Costin Mărculescu a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj emoţionant, dar şi foarte tranşant: “Surpriză! Azi, 28 noiembrie, NU am fost la primăria din comuna Poroschia, de lângă Alexandria, să divorţez de Ella Nae, soţia mea. O să dureze divorţul doi ani. Deşi cred că se potriveşte cu acest maimuţoi libidinous, acest agent de pază. Eu am răbdare multă... Ştiu, o să mă judecaţi... Judecaţi-o pe ea!”, a scris Costin Mărculescu pe reţeaua de socializare.

Un singur lucru pare să fie foarte clar: artistul nu se poate despărţi de cea pe care o iubeşte încă: “Sunt un lord, ca de obicei. Astăzi, cu ocazia neprezentării mele să divorţez de soţia mea, Ella Mărculescu, o să-i ofer un buchet de trandafiri şi o urare: mă vei uita tu pe mine, dar şi aşa, cu toate păcatele tale, la mine vei avea mereu uşa deschisă. Iar acum aştept să mă înjuraţi… Te iubesc, Ella, ce ţi-am dăruit eu ţie nu o să-ţi mai poată dărui nimeni, niciodată…”, a adăugat Mărculescu emoţionat.

Vă amintim, cei doi au avut o relaţie cu năbădăi care a durat foarte scurt timp, doar două luni. Aceste luni se pare că i-au fost de ajuns soţiei lui Costin Mărculescu, Ellei Mărculescu, pentru a-şi da seama cu cine anume s-a măritat. După ce a ieşit în presă şi a făcut declaraţii surprinzătoare despre căsnicie, afirmând chiar că are vibrator acasă, Ella e mai hotărâtă ca oricând să pună punct mariajului cu Costin şi să îşi refacă viaţa alături de alt bărbat.

Mai multe