Cotabiță și-a invitat la nuntă și fosta iubită. Uite cine e bomba sexy!

11 octombrie 2016 14:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță (60 de ani) și-a dorit un chef de pomină, duminică, 9 octombrie, la nunta lui cu Alina, așa că a așezat la mesele pline cu bunătăți peste 200 de invitați. Printre ei, s-a aflat, surpriză!, și fosta lui iubită, Dalia Pușcă (36 de ani), vedeta tv cu care Gabriel s-a iubit pătimaș la începutul anilor 2000, vreme de aproape doi ani.

Deși despărțirea a fost dureroasă de ambele părți, iată că Dalia Pușcă și Gabriel Cotabiță au reușit să rămână prieteni de suflet, iar la marele eveniment din viața artistului senzuala femeie a îmbrăcat o superbă rochie neagră, care i-a pus in evidență trupul de sirenă.

În plus, ca să le demonstreze tuturor că amiciția lor dăinuie peste timp, s-au fotografiat împreună. Mai mult, Delia a fost inclusă și într-o poză de grup, unde apare și Alina, soția lui Gabriel.

Dalia Pușcă a fost prezentatoarea emisiunii ”Trupa DP2”, iar în perioada 2005- 2009 a fost știristă la Realitatea TV. În 2010, Dalia a revenit în TVR, unde a realizat, alături de Cosmina Păsărin, emisiunea ”Întâlnirea de pe 2”.

Mai multe