Cotabiţă şi-a serbat în linişte ziua de naştere

1 noiembrie 2015 22:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost un an greu pentru Gabriel Cotabiță, care a văzut moartea cu ochii pe 8 mai, când s-a prăbușit pe podeaua unei săli de sport din Capitală, în urma unui stopcardiorespirator.

După 69 de zile petrecute pe patul de spital, artistul a uimit pe toată lumea cu puterea lui de recuperare. Astfel, ziua de duminică (1 noiembrie), când a împlinit 60 de ani, ar fi trebuit să fie un moment de mare sărbătoare pentru solist. Totuși, din cauza tragediei de vineri seara, de la clubul “Colectiv”, Cotabiță a fost sărbătorit în liniște, în sânul familiei sale. Artistul a fost salutat de prietenii apropiați prin telefon, a primit urările de ”La mulți ani” și a exclus ideea vreunui chef cu tam-tam, așa cum ar fi fost normal la schimbarea prefixului.

”Tata este îndurerat de tragedia petrecută. În contextul acestor întâmplări, ziua sa de naștere a fost una normală, trebuie să respectăm durerea acelor oameni”, ne-a declarat Milena, una dintre gemenele lui Cotabiță. Adevărata sărbătoare pentru Cotabiță a fost însă concertul omagial de la Sala Palatului, oganizat pe 29 octombrie, eveniment care a marcat și 40 de ani de carieră muzicală a solistului.

Mai multe