Cotimanis junior şi-a găsit iubită după modelul mamei

4 ianuarie 2020 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul lui Bebe Cotimanis, Matei, s-a făcut mare, are iubită, iar povestea lor de dragoste e una impresionantă. S-au cunoscut printr-un grup de prieteni în urmă cu un an, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Matei, care e în clasa a XII-a, chiar s-a transferat în Iaşi, oraşul iubitei sale, pentru a fi împreună. Sunt colegi de clasă, se înţeleg de minune, însă asta nu e tot. Mădălina Sacară este pe aceeaşi lungime de undă cu mama lui Matei, Florina Mărcuţă. Amândouă sunt make-up artişti şi se învârt în lumea modei.

„Eu o ştiam pe ea înaintea lui Matei, căci o machiasem de câteva ori în prezentările Fashion TV. În urmă cu un an, Matei a adus-o la şcoala mea de machiaj pentru o sesiune foto şi ne-am reîntâlnit. Ea făcuse şi nişte cursuri de make-up, pe altele le-a continuat cu mine, practic avem aceeaşi profesie, aceeaşi pasiune. Ne înţelegem foarte bine, e o persoană deosebită, caldă şi bună”, a mărturisit Florina Mărcuţă.

Are atât de multă încredere în iubita fiului ei, încât intenţionează să-şi deschidă la sfârşitul acestei luni şi la Iaşi o filială a şcolii din Bucureşti şi să se ocupe amândouă de ea.

Mai multe