Cove a împlinit 44 de ani. Uite cum arăta acum 19 ani, când lucra la “Surprize, surprize”

4 septembrie 2018 12:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Gabriel Coveşanu, a împlinit marţi 44 de ani. Actorul s-a serbat dimineață, pe platourile emisiunii, alături de Adela Popescu și de invitați. Cove a cunoscut celebritatea în urmă cu 19 ani, pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la TVR 1. Între timp, a lucrat și la alte televiziuni, dar a devenit și tătic de băieți.

În 1999 debuta la TVR 1, la emisiunea “Surprize, Surprize”, prezentată de Andreea Marin, căreia actorul îi era un ajutor de nădejde. Cove s-a făcut imediat remarcat căci, mai mereu, mai ales în momentele emoționante, relaxa atmosfera cu o glumiță. După plecarea de la emisiune, a devenit concurent la “Dansez pentru tine” și a jucat în serialul “Meseriașii” (PRO TV), alături de Andreea Bănică, Romică Ţociu şi de Palade, dar a mai prezentat o emisiune culinară și la Prima TV, ”Mama mea gătește mai bine”. Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a avut-o colegă de prezentare pe Andreea Mantea, la un show. 

De aproape trei ani este colegul Adelei Popescu la emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV, unde, de altfel, a şi fost sărbătorit, în această dimineață. Invitații Smiley și Lora i-au dăruit ceva special şi i-au cântat câteva piese. Cove a primit un filmuleţ cu cele mai amuzante momente din emisiune, care l-a distrat copios. Actorul este căsătorit cu Florentina Ene şi este tatăl a doi băieți frumoşi-foc, pe care îi iubește nespus.

Mai multe