CRBL are o maşină cât un palat - FOTO

5 august 2014 22:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se plictiseşte repede de maşini, dar e fidel în amor! După ce de-a lungul timpului a schimbat mai mulţi bolizi, acum CRBL a apelat la o firmă de tuning pentru a-i da o nouă faţă superbului său Dodge Nitro.

În 2008, când s-a căsătorit cu Elena (28 de ani), Eduard Andreianu, alias CRBL (37 de ani), şi-a făcut un cadou de nuntă inedit: un imens bolid american, Dodge Nitro, care la vremea aceea a costat aproximativ 30.000 $. De altfel, maşinile puternice au fost mereu o atracţie pentru solist, ţinând cont că înainte de această achiziţie, el conducea un Chrysler 300 C. Iată că după şase ani, “monstrul” albastru din garajul lui CRBL, cu o lungime de 5 metri, s-a transformat într-un adevărat tanc, negru.Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cântăreţ luni, în faţa studioului lui Marius Moga, fiind foarte preocupat să-i dea luciu capotei, pe care probabil sesizase o urmă de murdărie. CRBL i-a schimbat maşinii jantele, masca, spoilerul, culoarea, dar i-a îmbunătăţit şi performanţa motorului.

A schimbat maşinile ca pe şosete

OPEL ASTRA BERTONE. Aceasta a fost prima maşină a lui CRBL. Acum, acest model se vinde la mâna a doua cu circa 4.000 €. VOLKSWAGEN SCIROCCO. Îndrăgostit de verde, fostul solist de la SIMPLU a avut şi un Volkswagen micuţ, tot în culoarea prazului. CHRYSLER 300 C. Pe măsură ce veniturile familiei au crescut, CRBL a trecut la limuzine. A defilat cu una de 50.000 €, apoi şi-a luat respectivul Dodge Nitro.

Mai multe