Creatoarea de modă Andreea Dogaru a înotat cu delfinii în Dubai!

6 octombrie 2016 7:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Dogaru a profitat de o deplasare în Dubai, unde și-a prezentat o colecție cu rochii de mirese la un eveniment important din modă, pentru a petrece aici un sejur de vis.

Designerul Andreea Dogaru a îmbinat utilul cu plăcutul în Dubai și a reușit să le facă pe amândouă la înălțime. A obținut un succes fulminant cu noua ei colecție, cea de rochii de mireasă, pe care a prezentat-o la Fashion Flair, un eveniment important în modă ce s-a desfășurat în perioada 20-22 septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai, Ramona Gabor fiind vedeta de la final.

Andreea a vizitat pentru prima dată celebrul  oraș Dubai (Emiratele Arabe) și a fost impresionată de măreția arhitecturii, cu atât mai mult cu cât ea și-a dorit, la un moment dat, să urmeze Facultatea de arhitectură. Tânăra creatoare de modă a înotat cu delfinii la parcul de aventură și Burj Khalifa, denumit anterior Burj Dubai, un zgârie-nori din Dubai, măsurând 828 m.

„Am fost impresionată de arhitectura avangardistă a clădirilor din Dubai. Am fost în deșert și la Atlantis pentru Dolphin Adventure și Burj Khalifa”, a povestit Andreea Dogaru.

Mai multe