Credea că nu o vede nimeni în Thailanda! Cu cine s-a întâlnit Delia

10 ianuarie 2017 14:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aproape toată luna ianuarie va fi una dedicată relaxării pentru Delia. Cântăreaţa a ales să plece din România chiar în prima zi a anului 2017 şi a ales ca destinaţie Asia, unde va sta mai bine de trei săptămâni. Vacanţa solistei va fi întreruptă doar de un concert pentru care ar artista va fi nevoită să-şi întrerupă concediul, dar până atunci profită din plin.

Delia se află în vacanţă cu soţul ei, Răzvan Munteanu, dar în această perioadă se pare că multe alte vedete au ales Thailanda pentru a se relaxa. Printre ele se numără Laura Cosoi, Elena Ionescu, ex-Mandinga sau Alexandra Stan, care şi-a expus recent nurii pe plajă. În vizitele ei, Delia a a vut surpriza să se întâlnească cu fosta solistă a trupei Mandinga tocmai peste mări şi ţări.

Cele două artiste au rămas surprinse de faptul că au dat nas în nas în Thailanda, dar nu au ratat momentul de a face o motografie împreună. Imaginea cu Delia şi Elena a apărut pe contul de socializare al brunetei, care şi-a încântat fanii cu imagini cu ea, sexy în costum de baie.

Elena Ionescu s-a retras din trupa Mandinga şi a început o carieră solo vara trecută, lansându-şi prima piesă. Bruneta a fost înlocuită cu Barbara Issasi, tânăra care a făcut furori la "Vocea României" în echipa lui Smiley.       

Mai multe