Crina Abrudan a îmbrăcat rochia de mireasă. E spectaculoasă!

8 iulie 2017 20:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

După nouă ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan a făcut pasul cel mare și i-a devenit soție. Dacă zilele trecute, fosta vedetă tv a mers la Starea Civilă a Sectorului 3 pentru a semna certificatul de căsătorie în fața Gabrielei Firea, sâmbătă, 8 iulie, Crina a îmbrăcat rochia de mireasă.

Una deloc ieftina, având în vedere că un model din noua colecție a casei de modă de la care și-a achiziționat-o costă câteva mii de euro. A umblat după ea peste mări și țări, dar convinsă că a găsit-o pe cea perfectă, Crina nu s-a mai uitat la bani și nici la drumul pe care l-a bătut, căci a mers pentru ținută în Israel, la magazinul din Tel Avid al Galiei Lahav.

În ziua cea mare, blonda s-a îmbrăcat în rochia de mireasă tip sirenă, dantelată, care i-a pus în valoare silueta. Coafura a fost una lejeră, bucle care i-au căzut ușor pe umeri, iar buchetul a fost făcut din flori albe.

La cununia religioasă din 8 iulie, lui Gabi și Crinei le-au fost alături peste 100 de invitați, dar și nașii, antrenorul Cosmin Olăroiu și soția sa, Luminița. Mireasa a radiat în ziua cea mare.

Mai multe