Crina Abrudan şi-a arătat picioarele interminabile printr-o rochie transparentă

5 octombrie 2017 13:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Octav", cel mai aşteptat film românesc al anului, a avut premiera de gală miercuri seară, eveniment la care s-a strâns toată crema showbiz-ului autohton. Pe lângă actorul Marcel Iureş, care interpretează rolul principal, şi echipa lui, o serie de vedete de televiziune au ţinut să vadă pelicula înaintea tuturor. Fosta ştiristă de la Antena 1, Crina Abrudan, a apărut pe covorul roşu ca pe podiumul de modă.

Miercuri seara, la Sala Palatului, vedetele noastre au avut un nou motiv de a-şi etala ţinutele de gală. Pe covorul roşu s-au perindat actorii peliculei "Octav", dar şi personaje care nu activează în domeniul cinematografiei. Fosta prezentatoare tv, Crina Abrudan, nu a ratat evenimentul, fiind în ultima vreme foarte prezentă la întâlnirile din lumea mondenă. Cu o seară înainte, blonda nu a ratat Media Music Awards, fiind invitată să acorde un trofeu, a urcat pe scenă şi a uimit întreaga asistenţă cu ţinuta ei. A purtat doar o cămaşă şi un ham pe post de fustă. Miercuri seară, pe covorul roşu, Crina a schimbat registrul în ton cu evenimentul şi a optat pentru o piesă vestimentară, semnată Marie Ollie, designerul care a îmbrăcat-o şi la cununia civilă din urmă cu doar câteva lui cu Gabi Popescu.

Vedeta a strălucit în lumina reflectoarelor cu rochia ei transparentă pe sub care se zărea corsetul sexy, dar şi picioarele lungi, demne de o defilare pe podiumul de modă.   

Filmul va avea lansarea oficială în cinematografe vineri (6 octombrie).

Mai multe