Crina Matei s-a încins la piscină cu iubitul tinerel

18 iulie 2016 22:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

La anii ei, Crina Matei (44 de ani) a dovedit că poate să pună cu botul pe labe orice bărbat. Ultima ”victimă”: un tânăr manechin de 23 de ani. Bogdan Zamfir este student şi, de câteva luni, îi mănâncă din palmă Crinuţei.

”Băiatul este tânăr şi-mi place şi, dacă vreau, eu pot să-l duc la biserică îmbrăcat la patru ace”- nu este un vers dintr-o melodie interpretată de Crina Matei, dar poate deveni realitate. După cum aţi văzut în pozele prezentate, în exclusivitate, de ziarul Click!, artista nu este singură pe Litoral - ar fi păcat pentru o femeie atât de frumoasă - ci a venit însoţită de un bărbat. 

Cel care se bucură să-i ţină companie nu este vreun burtos milionar, aşa cum e la modă, ci un tânăr chipeş şi studios. Are 23 de ani, se numeşte Bogdan Zamfir, este student în ultimul an la SNSPA, iar în timpul liber este fotomodel pentru stylista Adina Buzatu: ”Diferenţa de vârstă nu este un impediment. Ne este bine, el e un bărbat educat şi cu mult bun-simţ. Mă alintă «Iubire»”, a spus Crina Matei, contactată de reporterii Click! 

După cum se ştie, din 2009 de când s-a despărţit de ţambalistul Marius Mihalache, Crina Matei nu s-a mai afişat la braţul cuiva, preferând discreţia. Acum, însă, artista, îndrăgostită până peste cap, nu se mai ascunde, convinsă fiind că relaţia este cât se poate de serioasă. Cei doi s-au cunoscut în urmă câteva luni la o prezentare de modă a designerului Adina Buzatu, unde el a defilat pe podium. Crina şi Bogdan vor rămâne pe Litoral până-n septembrie, căci blondina cântă la un  restaurant din Mamaia.

Fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce se giugiuleau într-o canapea-scoică de pe marginea unei piscine. El, înalt, cu suficiente pătrăţele pe abdomen şi muşchi pe braţe, ea ca o păpuşică, cu părul strâns într-un coc, într-un costum de baie colorat. S-au sărutat, s-au răsfăţat, apoi el i-a atins aluniţa de pe sânul stâng.

Artista recunoaşte că e vorba de o dragoste mare: ”Ne cunoaştem de câteva luni şi ne e bine. El studiază Ştiiinţe Politice şi se pregăteşte în Managament Cultural. Pe mine mă ajută foarte mult, având în vedere că e manager artistic la două firme. Merge cu mine la spectacole, la evenimentele pe care le am pe Litoral şi prin ţară. Suntem de pe 1 iulie aici şi vom rămâne până-n septembrie”, a mai spus Crina Matei.

Şi Diana Munteanu şi-a scos la plajă iubitul cu 11 ani mai tinerel decât ea

Anul trecut, după o căsnicie de 8 ani cu fotbalistul Claudiu Niculescu, vedeta de la Antena 1, Diana Munteanu (43 de ani), şi-a recâştigat libertatea. Fără să piardă vremea, ea şi-a găsit alt iubit, deşi bărbatul îi cam pune inima pe jar. Weekendul trecut, Diana şi Bogdan Nemţeanu (26 de ani) au fost surprinşi, de fotoreporterii Click! pe o plajă de fiţe din Mamaia. Nu s-au dat în spectacol, precum Crina Matei cu amorezul ei, dimpotrivă, păreau mai degrabă doar buni prieteni. După câteva ore de lenevit pe şezlong, la soare, cei doi şi-au luat bagajele şi s-au îndreptat către hotel, unde s-au putut desfăşura în voie, departe de ochii curioşilor.

Mai multe