Cristi Borcea, disperat în fața magistraților! ”Mor de dorul familiei”

2 mai 2018 11:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 judecă în aceste moment solicitarea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al Dinamo București, Cristian Borcea, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul "Transferurilor de jucători".

Ședința de judecată, începută de la prima oră a dimineții a provocat dezbateri aprinse între procurer și avocata lui Cristi Borcea. Mai exact, procurorul de caz a explicat instanței că fostul acționar al ”câinilor roșii” nu a plătit la timp prejudicial din ”Dosarul Transferurilor” și că se folosește de copiii pe care îi are pentru a obține eliberarea condiționată. În schimb, avocata lui Cristi Borcea a punctat faptul că afaceristul ar fi plătit daunele și penalitățile datorate statului roman și că, de fapt, faptul că ar avea șapte copii nu este o scuză, ci o realitate, povestea expusă de aceasta fiind de-a dreptul impresionantă. Doar că judecătoarea nu a fost chiar atât de sensibilă și, sec, pe un ton care nu admitea replică, i-a cerut avocatei să își scurteze pledoaria…

Într-un final, Cristi Borcea a luat și el cuvântul. Îmbrăcat la costum, mai slab ca niciodată, aranjat sufficient pentru a impresiona o femeie mai slabă de înger, fostul acționar al echipei Dinamo București a avut un discurs scurt și la obiect. ”Regret faptele comise, dar m-amk schimbat. Mor de dorul familiei mele”, au fost ideile principale ale expunerii lui Cristi Borcea.

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Mai multe