Cristi Boureanu, sub lupa "soacrei". Mama iubitei stă cu ochii pe el

25 martie 2016 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristian Boureanu este un adevărat cuceritor. Nu a reuşit să o seducă doar pe Laura, iubita lui de 19 ani, ci să-i intre în graţii şi mamei tinerei. "Soacra" politicianului se află în aceste zile la Bucureşti, unde de altfel vine foarte des.

Cristi Boureanu (43 de ani) are o relaţie foarte bună cu soacra. Dovadă că aşa stau lucrurile este faptul că mama Laurei Dincă, eleva cu care politicianul are o relaţie de mai bine de un an, vine destul de des la Bucureşti şi locuieşte sub acelaşi acoperiş cu fiica ei, adică în casa lui Cristi Boureanu. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu doar câteva zile, când femeia le-a făcut celor doi "porumbei" o vizită direct de la Constanţa.

Laura Dincă şi Cristian Boureanu s-au cunoscut la mare şi relaţia lor merge ca pe roate. La scurt timp, de când a început povestea lor, cei doi s-au mutat împreună. Tatăl tinerei a fost cel care la început a fost reticient în privinţa idilei dintre fiica lui şi politician, însă pentru că nu a avut prea multe opţouni a acceptat-o. La fel de îngăduitoare a fost şi mama Laurei, care are o relaţie foarte apropiată cu Cristi Boureanu. De altfel politicianul are mare grijă de iubita lui. Îi găteşte des, o duce în vacanţe şi se ocupă de educaţia ei.

Boureanu are o fată de 16 ani din prima căsătorie, iar Laura şi Ioana sunt foarte bune prietene.

Mai multe