Cristi din Banat, fotografiat de fostul iubit în ipostaze XXX FOTO

8 martie 2015 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Devenit celebru cu melodia "Ca o apă cristalină", cântărețul Cristi din Banat a avut parte de o surpriză neplăcută din partea unui fost iubit, care s-a răzbunat pe el.

Site-ul gazetamondena.ro a publicat duminică câteva imagini deloc măgulitoare la adresa lui Cristi din Banat, artistul devenit cunoscut datorită melodiei "Ca o apă cristalină", care se bucură de un videoclip foarte sugestiv.

Cristi din Banat, cu fesele la vedere

Cristi din Banat și-a recunoscut orientarea sexuală încă de la vârsta de 16 ani, când a anunțat-o pe mama sa că este homosexual. Inițial, femeia a fost șocată, dar s-a împăcat repede cu ideea. "Da, sunt gay! Care e problema? Muncesc, am viața mea! Sunt cu cineva în Spania. În România, persoanele gay sunt condamnate, in străinătate n-are nimeni nici o problemă. Iubitul meu e mai mic decât mine cu şapte ani. Nu pot să zic că îl iubesc, mie îmi plac bărbații mai în vârstă", a declarat acesta în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV.

Cine este Cristi din Banat

Cristi din Banat este originar din Lovrin, un sat de lângă Timişoara şi a plecat din România de opt ani. În Spania, el cântă pentru diaspora și are o mică afacere. "Eram cuminte ca o fetiţă.  Nu-mi plăceau circul şi scandalul. Tatăl meu a murit când eu aveam 11 ani. Am rămas cu mama. Aveam 3 hectare de pământ moştenire de la tată şi a trebuit să mergem toţi să lucrăm. Mama era operată de rinichi. Acum e cu mine în Spania", i-a povestit el lui Cătălin Măruță.

Videoclipul piesei "Ca o apă cristalină", subiect de parodie

Videoclipul piesei "Ca o apă cristalină", în care Cristi din Banat aruncă cu petale de flori în mare și se mișcă foarte lasciv, a fost ridiculizat pe Internet, devenind astfel unul dintre cel mai comentate subiecte din 2014. Mihai Bendeac a realizat și el o parodie, îmbrăcat cu fes și geacă de iarnă, spre entuziasmul fanilor lui.

Mai multe