Cristi Minculescu, felicitat pe scenă de nepoţica de 6 ani. E cel mai mândru bunic

4 octombrie 2021 7:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este cel mai tare rocker, dar și cel mai cool bunic. În exclusivitate, Cristi Minculescu vorbește despre nepoțica sa, Lara, de 6 ani, fiica fiului său, Florin. Anul acesta, ea a fost prima dată la un concert al celebrului ei bunic, chiar de ziua ei. Micuța a urcat pe scenă să-l felicite, iar acesta a surprins-o cu un cadou pe care ea și-l dorea demult.

Pentru Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro a fost o vară plină de evenimente, pentru care sunt recunoscători, în contextul actual. Săptămâna trecută a avut un concert special, la Hard Rock Cafe, tocmai datorită faptului că printre invitați, în public s-a aflat unica sa nepoată pe nume Lara Maria, care în ziua respectivă a  împlinit vârsta de 6 ani. Fetița nu a mai fost la un concert de-ale bunicului său până atunci, așa că momentul a fost cu totul special și plin de emoție.

La final, Lara a urcat pe scenă să își felicite bunicul, și a avut parte de o surpriză specială. Sărbătorita a primit cadou de la bunicul ei un lanțisor de aur personalizat cu numele ei, multe hăinuțe foarte moderne și un bebeluș de jucărie, să-i completeze colecția, fiind printre păpușile ei preferate.

„Lara Maria a împlinit 6 ani, este clasa pregătitoare și este un copil special. O iubesc foarte mult  și petrecem cât de mult timp împreună putem. Cât despre partea muzicală,  îi place Iris, dar încă nu s-a exprimat în direcția artistică. Are tot timpul din lume să exploreze pasiuni, având susținerea deplină din partea celor dragi”, a mărturisit pentru Click! Cristi Minculescu.  

Mai multe