Cristian Boureanu și-a pus iubita de 18 ani să îi facă ciorbă

30 septembrie 2015 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

După două căsnicii eșuate, politicianul și-a luat iubită tinerică. În urmă cu un an, Cristian Boureanu (42 de ani)s-a despărțit de Valentina Pelinel (34 de ani) și a trecut la altă blondă: Laura Dinca (18 ani). Politicianul și fotomodelul sunt împreună de un an, de pe vremea când blondina nici nu terminase liceul. Pentru că este mai experimentat decât ea, Boureanu a pus-o să îi facă ciorbă, un eveniment „istoric” pentru tânăra fată.

Cristian Boureanu a trecut-o la cratiță pe iubita lui. Se pare că vrea s-o facă fată de casă pe superba blondă.  Este prima oară când Laura Dinca a reușit să facă ciorbă, eveniment sărbătorit cu mare fast pe rețeaua de socializare Facebook, de ambii îndrăgostiți.

„Iubita mea a făcut azi prima ei ciorbă!"

"Iubita mea a făcut azi prima ei ciorbă! Suuuper boooorsh! Yamm yammm yamm. Mulțumesc, Baby. La mai multe", a scris politicianul pe Facebook.

Politicianul se laudă pe internet cu tânăra ei iubită, iar cei doi sunt mai tot timpul împreună. Recent,  blondina a publicat imagini din Delta Dunării, unde au fost pentru „prima oară la cort” și pentru prima oară la pescuit, după cum a scris chiar modelul. Se pare că lui Cristian Boureanu îi place să o învețe pe tânăra lui iubită, începătoare în toate, cât mai multe lucruri. Politicianul o plimbă pe Laura Dinca peste tot și nu se sfiește să își arate dragostea pentru ea.

Mai multe