Cristian Boureanu şi-a turnat cenuşă în cap: "Îmi pare foarte rău"

15 septembrie 2016 0:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un tată exigent, care a scăpat lucrurile de sub control! Cristian Boureanu a fost se pare ca un poliţist cu fiica sa Ioana, căreia îi interzicea până şi să se machize în timpul zilei. Politicianul a povestit că adolescenta s-a răzvrătit în momentul în care el a pedepsit-o, lăsând-o fără telefonul mobil, pentru că a plecat noaptea de acasă. Lucrurile au căpătat o mare amploare, iar acum cei doi nu-şi mai vorbesc deloc.

Cristian Boureanu a recunoscut că şi-a ieşit din minţi şi că şi-a agresat fiica, dar mărturiseşte că regretă incidentul şi îşi doreşte tot ce este mai bun pentru fiica lui de 15 ani. Politicianul a promis că îi va acorda tot sprijinul financiar Ioanei, iar studiile şi meditaţiile ei sunt deja achitate. Omul politic a povestit la "Wowbiz" de ce s-a ajuns la scandal în familia lui.  

"Ioana este un copil foarte supărat pentru că i-am luat telefonul. Ea a plecat noaptea de acasă. Sunt foarte supărat pentru că mama i-a cumpărat un Iphone 6 nou, iar eu i l-am luat pe cel vechi, o pedeapsă care încă mai ţine la adolescenţi. Eu cred că asta spune foarte mult despre situaţia în care a ajuns Ioana. Orice copil va ajunge probabil să aleagă recompensa şi nu pedeapsa pentru lucrurile greşite. Am o iubită care a stat cu mine şi cu Ioana în casă în cel mai greu an al Ioanei. Îi mulţumesc Laurei pentru că m-a făcut să înţeleg de cât de multe lucruri are nevoie Ioana. E foarte greu ca bărbat singur să înţelegi de ce avea nevoie un copil de 14 ani. Ioana a terminat prima, la şcoală. O rog pe Irina (n.r. fodta soţie) să spună public la ce vârstă a fugit de acasă, a dormit sub poduri în Italia, ce probleme a avut şi mai ales ce vârstă avea când a plecat cu un bărbat de 40 de ani. Să-i spună copilului câţi ani avea când am cunoscut-o şi dacă mai era în liceu şi cine a dus-o înapoi la şcoală. Ioana are tot sprijinul meu. Ea va începe anul şcolar acolo unde trebuia să-l înceapă cu mine. Are toată susţinerea. Are studiile plătite şi meditaţiile, dacă mama o va mai duce acolo. Îi doresc să-i meargă bine, să ia numai note de 9 şi 10, pentru că la mine a mai luat din când în când câte un 8", a spus politicianul la Kanal d.

Cristian Boureanu şi fiica sa Ioana au reuşit să închege o relaţie în ultimii 12 ani, de când locuiesc împreună, dar lucrurile au scăpat de sub control, luni (12 septembrie) când politicianul a văzut-o pe fată cu ţigara în mână.

"De la trei ani şi patru luni a locuit cu mine. Eu consider că am fost normal, nu exigent. Sunt foarte mulţi copii care sunt lăsaţi să stea în baruri, ilegal. Ioana cel mai tare asta mi-a reproşat. «Toţi colegii mei fac asta!». Sunt foarte liniştit. Am dat declaraţii la poliţie. Pe imagini se vede foarte clar că nu am bătut-o. La un moment dat când a vrut spă fugă am prins-o de păr şi îmi pare foarte rău pentru asta, mi-am ieşit foarte tare din fire, dar ce părinte nu ar începe să plângă, să înnebunească atunci când copilul strigă «nu-l cunosc pe domnul, este un străin, m-a răpit. Săriţi! Eu nu sunt de acord ca ea să iasă în parc machiată, pe soare de 40 de grade, cu blush", a spus Cristian Boureanu la "Wowbiz".  

Mai multe