Cristian Ţânţăreanu şi-a "ţepuit" şi nevasta! A păcălit-o că divorţează, dar totul s-a dovedit a fi doar o glumă

21 septembrie 2014 22:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miliardarul din Corbeanca pare să fie un adevărat maestru al păcălelilor. Zvonul lansat ieri, potrivit căruia Anca Ţurcaşiu şi soţul ei ar fi pus punct mariajului de 16 ani, a fost doar o glumă făcută de naşul lor. Afaceristul nu este însă la prima farsă de acest gen. Cu ani în urmă, el a anunţat public că îşi părăseşte soţia pentru o femeie mult mai tânără, însă totul a fost şi atunci doar o informaţie menită să creeze vâlvă în showbiz.

Aşa se pare că s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Ţurcaşiu şi al soţului ei, medicul Cristian Georgescu. Sâmbătă, miliardarul din Corbeanca arunca bomba privind separarea finilor lui.

În 2008, omul de afaceri a anunţat că îşi părăseşte soţia, dar la scurt timp după ce i-a scăpat porumbelul, s-a răzgândit. La vremea respectivă, miliardarul şi soţia sa au declarat că farsa a fost pusă la cale în timpul unei întâlniri cu prietenii. Atunci, au apărut zvonuri potrivit cărora omul de afaceri a plecat în Albania, în compania unei tinere misterioase tocmai pentru că nu mai forma un cuplu cu Manuela.

Ulterior, el a revenit asupra declaraţiilor şi a explicat că nu s-a pus niciodată probleme unei separări, vorbele miliardarului fiind întărite şi de Manuela Ţânţăreanu.

"Soţul meu este glumeţ şi toţi prietenii îl cunosc. E specialist. Unii se supără, alţii nu, la glumele astea", a declarat femeia în 2008. De atunci, Cristian Ţănţăreanu a mai spus că îşi părăseşte de câteva ori soţia, însă tot în glumă.

Mai multe