Cristian Tudor Popescu, în trening la gala Premiilor UCIN

17 mai 2016 14:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu (59 de ani) a fost prezent la Gala Premiilor UCIN, organizată de Uniunea Cineaștilor, luni (16 mai). În timp ce alte personalități s-au îmbrăcat elegant, CTP a ales să vină într-un trening. Vestimentația sport a fost completată de o pereche de ghete negre.

Evenimentul, organizat de Uniunea Cineaștilor din România a adunat laolaltă actori, regizori, scenariști, muzicieni, numeroase personalități culturale, dar și oficialități. Cristian Tudor Popescu a venit foarte relaxat la eveniment, îmbrăcat într-un trening albastru. Asociația l-a premiat pe Cristian Tudor Popescu.

„Mulţumesc UCIN-ului, criticilor, pentru aprecierea încercărilor mele, uneori disperate, de a ţine în viaţă o meserie pe cale de dispariţie - cronicar de cinema”, adeclarat CTP, citat de hotnews.ro.

În afara celor nominalizați, au mai venit la eveniment și Florin Zamfirescu, Diana Dumitrescu, Medeea Marinescu, Ada Condeescu, Mihaela Călin, Leonard Doroftei, Margareta Pâslaru, Răzvan Vasilescu și mulți alții. 

Mai multe