Cristina Cioran a plâns la un eveniment. Şi-a amintit de o pierdere grea

13 decembrie 2014 12:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentă la Gala Asociaţiei "Gladiator”, Cristina Cioran (37 de ani) a plâns în momentul în care şi-a amintit de dispariţia prorpiului tată, la o vârstă fragedă.

Simpatică, mereu zâmbitoare şi plină de energie pozitivă, Cristina Cioran a fost întotdeauna o prezenţă plăcută pe scenă sau la tv. De această dată, îndrăgita actriţă a avut un moment de nostalgie chiar în faţa camerelor de luat vederi.

Cascadorul Szobi Cseh ar fi împlinit 72 de ani, în 11 decembrie, dar din păcate s-a stins mult prea devreme. Ultimii ani din viaţă i-a dedicat proiectului său de suflet, Asociaţia "Gladiator”, proiect pe care îl duce mai departe fiul cascadorului, Arpad Cseh. Aflată la prima ediţie a evenimentului, în calitate de gazdă, Cristina şi-a adus aminte de momentul în care l-a cunoscut pe Szobi Cseh şi, vorbind despre acest lucru, actriţei i-au dat lacrimile. Szobi i-a adus aminte de tatăl ei, cel pe care l-a pierdut mult prea devreme.

"Când l-am cunoscut pe Szobi l-am simţit ca pe un tată, era protector. Eu mi-am pierdut tatăl la 18 ani... Când auzi un om care vorbeşte cu atâta pasiune despre copiii aceştia care n-au avut norocul să aibă o prăjitură la masă, o mamă care să le spună «te iubesc»... Numai lucrul acesta este ucigător. Am aflat de acest program prin 2006, când Sobi a venit în emisiunea mea şi a vorbit de Asociaţia Gladiator. Am regretat fantastic că nu mi-am luat la revedere de la Szobi Cseh. Din nefericire, ne părăsesc oameni foarte importanţi, înainte de vreme, şi ne dăm seama după ce i-am pierdut că nu am apucat să le spunem ceea ce simţeam sau să fim alături de ei atunci când aveau nevoie. Singurul lucru pe care-l putem face acum este să le ducem visurile mai departe", a mărturisit Cristina Cioran, pentru Ring.

La prima ediţie a evenimentului anual "Visul lui Szobi merge mai departe", alături de familie au mai fost prezenţi şi actorii Dorel Vişan şi Crina Matei, pentru a-şi aminti cu drag de cascadorul trecut în nefiinţă.

Szobi Cseh, răpus de o boală cruntă

Szobi Cseh a murit după o grea luptă cu boala: cascadorul a fost diagnosticat de trei ori cu cancer, dar a vrut din tot sufletul să îl învingă. Maestrul Szobi Cseh a fost măcinat până în ultima clipă de gândul că puştii de la Asociaţia „Gladiator”, pe care-i şcolea de ani buni, vor rămâne ai nimănui. Chiar şi pe patul de moarte, cascadorul a vrut să se asigure că aceştia vor ajunge pe mâini bune. În prezent, proiectul de suflet al lui Szobi Cseh, este moştenit de fiul cel mare, Arpad.

Mai multe