Cristina Dochianu a născut! Prezentatoarea tv are o fetiţă minunată

12 ianuarie 2015 15:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbători cu adevărat fericite a avut prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv. Cristina Dochianu (30 de ani) a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu doar câteva săptămâni.

Proaspăta mămică a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare fericită alături de bebeluşul ei la o plimbare în parc. Blonda a avut o sarcină fără probleme şi nu s-a îngrălşat prea multe kilograme, aşa că a revenit rapid la silueta cu care s-a consacrat pe sticlă.

"Mami s-a îmbrăcat şi s-a aranjat pe fugă, dar a ieşit cât de cât bine în poza asta", a scris Cristina Dochianu pe contul ei de Facebook. vestea i-a luat prin surprindere până şi pe apropiaţii vedetei care nu erau la curent cu noutăţile.

"Wow, esti mămică deja? Felicitări! Să fiţi sănătoase şi întotdeauna voioase! Mă bucur mult pt tine, Cris!", i-a scris o prietenă prezentatoarei. Cristina Dochianu a fost şi ea la rândul ei uimită să constate câte mesaje a primit pe contul de socializare de când a publicat fotografia şi şi-a anunţat practic apropiaţii că a devenit mămică.

Vedeta s-a căsătorit religios cu soţul său, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orşova, în august 2014.

Mai multe