Cristina Ich se pregătește de nuntă? Se iubește cu Piți Junior

20 ianuarie 2019 15:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Ich este cunoscută în România pentru colaborările pe care le-a avut alături de diverși comedianți din România, dar și pentru asemănarea izbitoare cu Angelina Jolie. Ea a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste jumătate de milion de oameni. Tânăra din Republica Moldova pare că stă bine și la capitolul dragoste.

Cristina Ich este invidiată de multe femei pentru aspectul fizic. Vedeta și-a întâlnit sufletul pereche și de atunci are gânduri serioase cu Alex Pițurcă, fiul celebrului antrenor Victor Pițurcă, potrivit cancan.ro.

Alex Pițurcă a avut o relație cu Iulia Pârlea, însă relația dintre cei doi a luat sfârșit, el alegând acum să-și continue viața alături de Cristina Ich. Ei s-au apropiat foarte repede și se gândesc la un viitor împreună, potrivit sursei citate anterior.

Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat în culisele „Bravo, ai stil!”

Cristina Ich a fost invitată pe scunul de jurat al emisiunii ”Bravo, ai stil” pentru a critica ţinutele concurentelor, alături de Cătălin Botezatu, Maurice şi Raluca Bădulescu, iar în final totul s-a lăsat cu afecțiune. Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat aprins în cadrul emisiunii.

”M-au apucat toate căldurile! Cătălin, m-au apucat căldurile! Cătălin, fă ceva! Puteţi închide camerele? Cut, cut!”, poate fi auzită Cristina în filmarea respectivă.

Mai multe