Cristina Joia povestește cum a fost bătută cu brutalitate: „Am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

8 noiembrie 2020 21:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Joia a fost internată de urgență în spital și operată la nas, după ce a fost atacată într-un supermarket din Capitală de o femeie, care a lovit-o cu un obiect dur în zona feței.

Designerul Cristina Joia, cunoscută din emisiunea „Visuri la cheie”, a fost lovită cu brutalitate de o femeie, cu un obiect contondent, sâmbătă seara, ajungând ulterior cu nasul rupt la spital. Victima a avut nevoie de operație, însă acum starea sa este mult mai bună, aceasta povestind de pe patul de spital întreg incidentul halucinant.

Cristina Joia, detalii despre momentul în care a fost bătută

Agresoarea este în continuare liberă, dar va fi anchetată și riscă închisoarea. „M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit aici (pe mână n.r). Și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, povestește Cristina.

Motivul atacului: o întrebare banală

Se pare că totul a pornit de la o simplă întrebare legată de un loc de parcare, agresoarea blocând cu vehiculul ei intrarea în magazin. „M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

Atacul a fost surprins și de câteva camere de supraveghere. „Femeia aia a intrat în magazin și a lovit-o fară să spună nimic. Apoi a plecat”, a declarat și vânzătoarea magazinului, pentru Pro TV. 

Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin, iar apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni unde a și foat operata peste noapte. „Am o tăietură, deci de aici așa, dar este sparta piramida nazala, și-a trebuit să mă opereze de urgenta pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mai spus aceasta.

Suspecta a fost deja identificată de polițiști, însă este liberă momentan, deoarece procedura spune că victima trebuie să depună întâi plângere pentru ca agresoarea să fie anchetată. Momentan, Cristina nu a fost externată din spital, însă va depune plângere penală. Agresoarea riscă până la 10 ani de închisoare.

Mai multe