Cristina şi Claudiu păstrează şi chiloţii de la nuntă

18 ianuarie 2010 16:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Matinalii de la OTV, Claudiu Bogdan şi Cristina Coca, ţin la haine mai ceva ca la ochii din cap. Aceştia au acasă un dressing enorm şi nu se înduplecă să dea la săraci nici măcar îmbrăcămintea pe care o purtau în anii de liceu.

Cristina şi Claudiu se pot mândri cu o garderobă la care ar jindui multe vedete de la noi, amenajându-şi în cocheta lor vilă din Giuleşti un dressing de mărimea unei garsoniere.

Ce are ea în garderobă: 130 de rochii 3 80 de sacouri 3 50 de pulovere 3 150 bucăţi - mărgele 3 30 paltoane 3 60 de pantaloni

Cei doi matinali de la OTV nu aruncă şi nici nu dau la săraci hainele purtate de-a lungul vremii, drept pentru care au ajuns să aibă un dressing impresionant, ticsit cu sute de perechi de pantaloni, cămăşi , chiloţi şi pantofi.

„ Nu ne-am îndurat să dăm nici măcar hainele de liceu. Şi acum le ţinem, într-un colţ amenajat special. Păstrăm chiar şi chiloţii de la nuntă", ne-a declarat Claudiu, care uneori devine nostalgic şi se îmbracă la fel ca pe vremea când era elev. Ca să nu dea moliile iama în ele, OTV-iştii au strecurat printre haine levănţică.

Mai multe