Cristina Şişcanu a rămas gravidă printr-o minune! Ce probleme de sănătate a avut

3 noiembrie 2016 9:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soţia lui Mădălin Ionescu traversează o perioadă extrem de fericită. Cristina Şişcanu a anunţat că a intrat în luna a patra de sarcină şi că "minunea" s-a produs după intense rugăciuni. Anul trecut în primăvară consoarta omului de televiziune se lupta încă cu o depresie cruntă după ce medicii îi spuseseră că are o rană suspectă pe colul uterin.

Burtica de gravidă a Cristinei Şişcanu (32 de ani) este motiv de mare bucurie în familia lui Mădălin Ionescu. Omul de televiziune a povestit că soţia lui a rămas însărcinată în vacanţa din Grecia după ce, coicidenţă sau nu, cei doi s-au rugat la biserica din Corfu Town.

"Aici, femeile care se roagă reuşesc să rămână gravide. Eu am intrat şi am plâns. Cristina a rămas afară. Nu a putut să intre şi ea. L-am rugat pe sfânt să intermedieze acest lucru pentru noi. I-am spus că ea a fost şi este o mamă exemplară pentru copiii mei şi că a venit momentul să aibă şi ea propriul copil", a spus Mădălin Ionescu la "Wowbiz".

Cristina Şişcanu îşi dorea un copil, dar avea probleme medicale

Soţia lui Mădălin Ionescu a trecut prin momente de grea cumpănă în urmă cu doi ani când în încercarea ei de a rămâne însărcinată a aflat că are o rană pe col. ''Am făcut un control de rutină. Ne gândeam să facem un copil. Am fost la analize şi am aflat că am o leziune pe col şi trebuia urgent să fac o biopsie. A picat ca un trăznet, m-a devastat. Aşteptarea a fost de groază. Două săptămâni de calvar. De ziua mea s-a întâmplat totul, când împlineam 30 de ani. Totul s-a anulat, iar apoi am mai primit o altă veste tristă. S a incheiat proiectul la care lucram şi asta a fost. Mi s-a părut nedrept. Toate s-au adunat grămadă. Am făcut biopsia pe 4 noiembrie. Nu erau celule canceroase'', mărturisea ea, în primăvara anului trecut.

Din acel moment, Cristina a simţit nevoia să meargă mai des la biserică şi şi-a găsit timp să o facă destul de des, iar rugăciunile ei au fost ascultate. 

Mai multe