Cristina Șișcanu, criticată de Cătălin Botezatu: «Ai tupeu! Țip la tine până îmi crapă inima»

13 noiembrie 2020 19:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima ediție difuzată a emisiunii «Bravo, ai stil» a fost plină de tensiune, atât între concurente, cât și între juriu și vedetele acestul sezon. Iată că în platoul emisiunii de la Kanal D s-a lăsat cu «foc» pentru că soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, nu a fost receptivă la criticile juratului Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu nu poate nota ținutele concurentelor decât în mod corect, iar Cristina Șișcanu nu a trecut nevizată de designer. Însă opinia acestuia pare să nu-i fi picat deloc bine, iar aceasta a reacționat imediat. După ce și-au spus părerile restul concurentelor aflate în competiție, a venit și rândul juraților, dar opinia lui Cătălin Botezatu nu a fost pe placul fostei prezentatoare tv. 

Dacă până acum, la alte emisiuni tv a fost apreciată pentru șinute, acum Cristina Șișcanu a primit cele mai dure critice chiar de la Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu i-a zis că arată bine ținuta, dar Cătălin nu a fost de aceeași părere și de aici a fost doar un pas până la izbucnirea focului. 

Designerul i-a spus că ținuta pe care a purtat-o în acea ediție îi îngroșa cumva piciorul, însă Cristina a ținut să precizeze că ea nu este complexată de un asemenea lucru și a considerat că juratul a făcut un atac asupra femeilor care arată astfel. 

„Cine a zis că vreau să am picioarele subțiri?”, a intrebat concurenta. „Mai bine ca niște butuci, cioalne, nu?”, a reacționat Cătălin Botezatu. 

„Domnul Botezatu are ceva cu mine. Nu e prima oară când face o dezapreciere la aspectul meu fizic. Nu e nicio problemă. Regele româniei la modă și-a arătat adevărata față de personaj ieftin”, a spus Cristina Șișcanu.

„De ce aș avea ceva cu tine? Alo, alo. Stai așa. Dacă tu vrei să-mi pui în cap toate femeile grăsute, nu o să-ți funcționeze, doamna moderatoare și atotștiutoare din televiziune. Mă iau eu acum de dumneata. Tu să nu-mi spui mie că mă iau eu. Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de acum încolo nu o să mai ai de la mine «bravo» nici dacă vii îmbrăcată în Versace din cap până în picioare. Ai tupeu!”, spune Bătezatu. 

Mai multe