Cristina Şişcanu, într-o rochie complet transparentă la petrecerea de cununie a Gabrielei Cristea! FOTO EXCLUSIV

30 aprilie 2015 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au decis să petreacă alături de prieteni la un restaurant din nordul Capitalei, după ce şi-au spus "Da" în faţa ofiţerului Stării Civile joi, 30 aprilie. La petrecere a venit şi Cristina Şişcanu, care a uimit cu ţinuta foarte provacatoare.

Cristina Şişcanu a purtat o rochie complet transparentă, neagră, cu mâneci şi lungă până la genunchi.  Chiar dacă nu e chiar trasă prin inel, vedeta nu s-a temut să aleagă o ţinută extrem de îndrăzneaţă. 

Soţia lui Mădălin Ionescu a avut însă grijă să nu lase chiar totul la vedere: deşi decolteul ei a putut fi admirat, rochia a avut plasate strategic mai multe bucăţi de piele. 

Cristina a accesorizat ţinuta cu un plic negru şi o pereche de pantofi din piele de şarpe.

Gabriela Cristea, foarte sexy la cununia civilă

Gabriela Cristea (40 ani) a spus joi ”Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 4 din București. Prezentatoarea de la Kanal D a devenit de doamna Clonda, pentru că acesta va fi noul nume al Gabrielei în buletin, după ce s-a căsătorit cu iubitul ei, Tavi Clonda (35 ani).

Cei doi și-au făcut apariția într-o limuzină albă, lungă de 7 metri. Deși nu au făcut acum și ceremonia religioasă, Gabriela a vrut să aibă un buchet de flori și a preferat unul de sezon, din liliac alb.

Vedeta TV a a purtat o rochie din dantelă, lila, mulată pe corp şi cu spatele gol. Ţinuta foarte sexy a fost completată de un coc elegant: Gabi a avut grijă ca spatele să nu fie deloc acoperit, tocmai pentru ca rochia să aibă impactul dorit.

Tavi a fost şi el aranjat la patru ace, deşi ţinuta lui a avut un aer mult mai lejer. Într-un costum neagru şi o cămaşă albă, fără cravată. Fire nonconformistă el a optat pentru o pereche de pantofi sport, chiar dacă din piele.

Mai multe