Cristina Şişcanu, iposteze fierbinţi în miez de noapte

17 iunie 2016 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soţia lui Mădălin Ionescu este foarte îndrăzneaţă în faţa aparatului de fotografiat. Cristina Şişcanu le-a dat motive serioase admiratorilor să stea cu gândul la ea o noapte întreagă după ce s-a pozat în ipostaze fierbinţi. Focoasa şatenă şi-a făcut chiar ea fotografiile pe care apoi le-a publicat pe contul ei de socializare.

Numai de dormit nu le-a ars celor care au văzut aceste imagini cu Cristina Şişcanu, extrem de provocatoare în miez de noapte. Soţia realizatorului tv şi-a făcut mai multe fotografii în care îşi expune cu generozitate formele sută la sută naturale, căci vedeta nu s-a înscris încă pe lista medicilor esteticieni.

Şatena nu are silicoane şi susţine că nu şi-a făcut nici o altă intzervenţie de ordin estetic. Nici nu ar avea nebvoie, judecând după ultimele poze. Îmbrăcată elegant, cu o rochie lungă şi străşucitoare, şatena i-a făcut pe toţi curioşi să arunce un ochi în decolteul ei. Nici în partea din spate, soţia lui Mădălin Ionescu nu stă rău. Cristina lucrează intens ca să aibă un posterior bombat.  

Mai multe