Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro: "A existat depresie după nașterea copiilor"

15 iulie 2021 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Spătar (49 de ani) a trecut prin tratamente chinuitoare până să devină mamă. Cântăreața a trecut prin mai multe cicluri FIV până i-a conceput pe Albert (10 ani) și Aida (8 ani), copiii săi din fosta căsnicie. De atunci a rămas cu sechele și cu depresii care s-au vindecat cu greu în timp.

Cristina Spătar deţine recordul absolut la numărul de fertilizări in vitro dintre toate vedetele autohtone! Aceasta a făcut nu mai puțin 9 fertilizări care au adus-o în pragul depresiei. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat solista, la Antena Stars.

Cristina Spătar: "E foarte solicitant psihic"

Vedeta a explicat că, în urma unor răceli extrem de grave pe care nu le-a tratat la timp, trompele uterine s-au lipit, așa că ar fi fost imposibil să facă copii, în condițiile în care nu s-a inventat deocamdată niciun tratament pentru această afecțiune. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai declarat Cristina Spătar.Deși au trecut patru ani de la divorț, Cristina Spătar nu a încheiat nici acum socotelile cu fostul soț. Ea intenționează să-l dea în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

Citește și:

Copiii Cristinei Spătar și-au cunoscut frățiorul vitreg

EXCLUSIV Cristina Spătar arată cu 10 ani mai tânără! Și-a tunat fața pentru iubitul tinerel

Mai multe