Cristina Spătar a rămas cu vânătăi serioase după accident

21 iunie 2016 17:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

În data de 15 iunie, miercurea trecută, Cristina a trecut printr-un accident grav, unde s-a lovit puternic la cap, mâini și picioare. Nu a dat mare atenție, căci s-a simțit bine pe moment, dar acum, cântăreața este nevoită să meargă din nou la medic pentru a face un RMN.

Cristina Spătar a participat luni seară, 20 iunie, la deschiderea celui mai mare centru de tatuaje din România, unde a atras atenția cu ținuta sa. A purtat o rochie vaporoasă și decoltată, dar a fost atentă să-și mascheze vânătăile de pe picioare. Cu toate acestea, a stat de vorbă cu Teo Trandafir pentru emisiunea "Teo Show" și și-a arătat genunchii loviți.

"O să merg la RMN, nu am vrut atunci pe loc să merg. Cei de la salvare m-au întrebat, mi-au luat tenisiunea, dar era în limite normale. A fost un șoc, îmsă zilele astea trebuie să merg la controale", a spus Spătar.

Artista se afla la volanul mașinii sale, în localitatea Crevedia, unde se află vila acesteia. Bolidul de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost serios avariat. Ca o ironie a sorții, accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat direct în automobilul cântăreței.

Mai multe