Cristina Spătar, lansare inedită la început de primăvară! VIDEO

2 martie 2015 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timp ce soţul ei încă mai are probleme cu legea, Cristina Spătar (42 de ani) îşi vede nestingherită de carieră. Artista lansează videoclipul noului ei single, “Lânga Tine”.

Urmăreşte imagini cu Cristina Spătar, în cel mai recent videoclip!

Cristina Spătar lansează videoclipul noului single “Lânga Tine”. Pentru acest single, solista a lucrat tot cu Preston, cel care i-a produs şi single-ul anterior, “Mai Aproape” feat. Don Baxter. Versurile au fost compuse de Blazon."«Lângă Tine» este o piesă de dragoste de ascultat alături de persoana iubită, lângă şemineu sau cel puţin cu gândul la persoana iubită. Este o piesă de producţia căreia s-a ocupat casa mea de discuri, mie îmi place foarte mult şi sper să vă facă şi voua plăcere să o ascultaţi”, a mărturisit Cristina Spătar.Vă amintim, această lansare are loc imediat după ce soţul artistei a ieşit din închisoare.

Soţul Cristinei Spătar, probleme cu legea

Soţul Cristinei Spătar, Alin Ionescu (34 de ani) a fost eliberat în cursul serii de marţi (24 februarie), prin decizia judecătorilor bucureşteni. Omul de afaceri a ajuns în spatele gratiilor la finalul lunii septembrie 2014, acesta fiind arestat preventiv pentru o evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de euro. În prezent, el este arestat la domiciliu. Artista şi soţul au împreună doi copii, Albert (5 ani) şi Aida (2 ani si 10 luni).

Mai multe