Cristina Spătar: «Plângeam încontinuu și îmi doream să mor»

27 noiembrie 2015 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Spătar are un respect enorm față de părinții ei, despre care spune că le-au oferit ei și surorii ei o educație, dar și o copilărie frumoasă. De câte ori vorbește de momentele în care era doar o copilă, vedeta se gândește la dragostea și atenția pe care o primea de la cei care i-au dat viață.

„S-au iubit foarte mult și ne-au oferit, mie și surorii mele, o educație foarte bună. Mi-aș dori să-mi educ și eu copiii așa cum am fost eu educată, cu modestie, bun simț și disponibilitate de a-i ajuta pe cei din jur”, mărturisește ea, la emisiunea Constantin 60’, difuzată la Prima TV.

Cu toate acestea, o umbră de regret o urmărește întotdeauna pe vedetă. Amintirea unor clipe de groază o bântuie și azi: „Viața mi-a dat tot felul de necazuri. Când s-a îmbolnăvit mama de cancer, a fost cumplit. Am avut trei ani de calvar. Nu-i doresc nimănui să stea alături de un bolnav, cu atât mai puțin să fie bolnav. Plângeam încontinuu, îmi doream să mor, pur și simplu. Nu voiam să o văd pe ea murind. N-am suportat ideea asta. A fost foarte greu. M-a marcat foarte tare acea perioadă”.

Aflați cum a reușit Cristina spătar peste această perioadă neagră din viața ei, dar și peste cea în care soțul ei a fost arestat, urmărind emisiunea Constantin 60’ de duminică, 29 noiembrie, de la ora 23.00, la Prima TV.

Mai multe