Cristina Spatar s-a despărțit de logodnicul tinerel. «Am luat o pauză!»

13 mai 2021 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

21 de ani, diferența de vârstă dintre Cristina Spătar (48 de ani) și iubitul Tiberiu Vărzaru, și-a spus până la urmă cuvântul. Cântăreața a anunțat că s-a despărțit de iubitul tinerel, iar momentan relația lor a intrat într-o pauză.

Cristina Spătar a rămas din nou fără iubit! Cântăreața s-a despărțit de Tiberiu Vărzaru, tănărul în brațele căruia și-a găsit consolarea după divorțul cu scandal de Alin Ionescu.

Cristina își făcuse publică relația cu Tiberiu Vărzaru (27 de ani) de Revelion, pozându-se în brațele lui. Recent însă, solista a fost suprinsă la întâlnire cu un alt bărbat, moment în care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu tânărul Tibi. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea”, a declarat Cristina Spătar, pentru Antena Stars

După divorțul de Alin Ionescu, Tibi a fost umărul pe care Cristina s-a sprijinit când i-a fost mai greu. Cântăreața se mutase împreună cu iubitul ei și ajunsese să vorbească chiar de căsătorie.

„Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Îi făceam publicitate la afacerea lui. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Are o relație bună cu copiii, îi ajută la lecții, e apropiat de vârsta lor. I-am cunoscut și părinții, mă înțeleg foarte bine cu ei. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns.Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam. A fost o lovitură la care nu mă așteptam.

Una e să te căsătorești cu Mirco Maschio, despre care știi că e foarte curtat și te aștepți ca vine una mai frumoasă și ți-l ia, și alta să te căsătorești cu un băiat simplu, care vine și zice dintr-o dată «la revedere!». Ultimii doi ani între mine și Alin au fost delicați. Nu l-am înșelat în viața mea. El pentru mine era tot, eu eram foarte geloasă, aveam un feeling. În final tot l-am pierdut. Nu sunt colerică. Sunt calmă, doar plâng și mă consum. Acest băiat a fost pentru mine balsam pentru suflet. Există o chimie și o întelegere fantastică. Mi-e foarte teamă de căsătorie, a fost prea șocantă despărțirea”, a declarat Cristina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și:

Cine i-a luat locul Cristinei Spătar în palatul de 2 milioane de euro al fostului soţ

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: «Nu am primit niciun leu de la el»

Mai multe