Cristina Spătar și Rocsana Marcu s-au operat împreună cu 5.000 €

27 martie 2016 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedete, dar şi colege de suferinţă! Una şi-a mărit, alta şi-a subţiat: Cristina Spătar şi-a pus silicoane de 485 de ml, iar Rocsana Marcu a obţinut o talie de viespe pe care nu a avut-o niciodată.

Sâmbătă a fost ziua marilor schimbări, atât  pentru Cristina Spătar (43 de ani), cât şi pentru Rocsana Marcu (34 de ani). În aceeaşi zi, cele două vedete s-au lăsat pe mâna medicului Vitalie Stan, în speranţa că acesta le va şterge semnele naşterii, de pe trup. Cântăreaţa era nemulţumită de faptul că sânii i se cam lăsaseră, după ce a alăptat cei doi copii,  iar prezentatoarea de la Antena Stars şi-a dorit să scape de grăsimea de pe abdomen, coapse, dar şi de depunerile inestetice de grăsime situate deasupra sânilor. 

Deşi a avut mai puţin curaj, Cristina a urcat prima pe masa de operaţie. Medicul Vitalie i-a schimbat silicoanele vechi de 12 ani, cu unele de calitate, dar şi puţin mai mari. ”Am înlocuit protezele de 370 ml, cu unele de 485 ml, şi le-am repoziţionat. Cristina avut nevoie şi de un lifting (ridicare) mamar, pentru că proteza dreaptă era mult mai deplasată şi se putea observa asimetria”, a declarat Vitalie Stan, pentru Click! Operaţia, care ar fi costat 3.000 de euro, a durat mai bine de ouă ore, însă Cristina s-a trezit cu sâni mai fermi şi mai frumoşi, iar timp de trei luni trebuie să poarte corset medical. Apropiaţii ei susţin că şi-ar fi făcut aceste îmbunătăţiri pentru a-l impresiona pe soţul ei, Alin Ionescu, care de ceva vreme îşi dă întâlnire cu alte femei în oraş. 

A urmat-o Rocsana Marcu, extrem de decisă, pentru că nu mai suporta colăceii cu care s-a ales după cele două naşteri şi pe care nu i-a putut da jos nici cu sport, nici cu dietă. Operaţia de liposucţie, care ar fi costat 2.000 de euro, a durat două ore, iar Vitalie i-a scos de pe coapse şi abdomen trei litri de grăsime! În plus, medicul a scăpat-o şi de grăsimea situată între subraţ şi sân. După ce s-a trezit din anestezie, Rocsana a rămas uimită. ”În sfarşit, am talie. Nu pot să cred. Doctoraşul nostru e genial”, a declarat Rocsana Marcu. Blondina s-a externat duminică la ora 12. ”Mă simt foarte bine, mâine (n.r. astăzi) sunt în emisiune”, ne-a mai spus Rocsana, care trebuie să poarte o lună corset.

Bianca arată ca o rățușcă, după ce și-a mărit buzele

Și Bianca Drăgușanu este o abonată a operațiilor estetice. De-a lungul timpului, ea și-a subțiat gambele, talia și coapsele, dar și-a mărit și bustul cu 800 ml de silicon. La sfârșitul anului trecut, Bianca Drăgușanu (34 de ani)  a mai trecut printr-o serie de transformări. Mai precis, ea și-a micșorat nasul și și-a mărit extrem de mult buzele cu acid hialuronic. Vedeta și-a pus recent o poză pe Facebook, în care se laudă cu zâmbetul ei senzual. Numai că fanii sunt de părere că blondina a exagerat și că nu-i stă bine deloc. (Cristina Ologeanu)

Mai multe