Cristina Spătar, "tunată", dar supărată. Are probleme în căsnicie!

29 aprilie 2016 8:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se agaţă cu toate forţele de căsnicia cu Alin Ionescu, deşi omul de afaceri pare că nu-şi mai doreşte atât de mult ca ea să-i fie alături. Cristina Spătar a apelat la chirurgia plastică pentru a-şi recuceri soţul, însă nu a rezolvat problemele de cuplu, ci s-a ales cu dureri de cap la propriu.

Cristina Spătar a suferit mult după ce s-a tunat. Solista şi-a schimbat silicoanele, dar deşi operaţia i-a adus un decolteu ameţitor, Cristina a simţit şi  efectele mai puţin plăcute după intervenţia chirurgicală.    

"Eu de-a lungul timpului am suferit multe şocuri, dar am reuşit cu credinţă să trec peste ele. Am fost cam singură la operaţie, pentru că aşa am vrut eu să fiu. A fost foarte greu pentru că sunt foarte sensibilă şi anestezia mi-a dat nişte dureri de cap cumplite. În jur de 10-12 zile am avut acest disconfort. Şi acasă mi-a fost foarte rău. Chiar mi-a spus domnul doctor că a folosit tot ce avea în clinică pentru a-mi ameliora durerile. Nu mai vreau să fac niciodată vreo intervenţie. Aveam protezele de 12 ani, una se deplasase şi am hotărât să le schimb. În căsnicie, a fost o perioadă mai delicată, dar am depăşit-o împreună. În momentul de faţă e linişte. Comunicăm. Suntem acasă de Paşte cu copiii, soacra mea. Chiar mă întreba ea ce îmi doresc la meniu. Eu o să cânt şi pe la mare, dar la masă o să stau acasă.  Consider că nu este cazul, nici momentul să divorţez. Am doi copii şi 9 ani de căsnicie. O să treacă şi perioada asta delicată prin care trece soţul meu. Indiferent de ce îşi doreşte lumea şi ce se speculează, eu nu divorţez", a spus Cristina Spătar. 

Artista are doi copii cu omul de afaceri Alin Ionescu. Un băiat, Albert (6 ani şi jumătate) şi o fetiţă, Aida (4 ani).  

Mai multe