Cristina Spătar vrea sâni noi!

24 februarie 2016 0:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bate vântul schimbării pentru Cristina Spătar (43 de ani). Solista le-a pus gând rău vechilor silicoane! Le are de 11 ani şi a cam venit vremea să le scoată şi să se aleagă cu unele noi. Cristina a trecut deja pe la cabinetul medicului estetician şi se pregăteşte trup şi suflet pentru o nouă intervenţie la sâni!

„Ar trebui să le schimb! Am vreo 11 ani, 12 ani nici nu ştiu ce să fac. Da ştiu că aşa e bine”, a răspuns Cristina Spătar, atunci când a fost întrebată dacă-și va schimba silicoanele de reporterul emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV. Mai mult, Cristina recunoaște că a făcut o vizită medicului estetician, care a sfătuit-o să se opereze cât mai repede posibil: „Am fost la doctor. Am un doctor cu care am o relaţie foarte frumoasă. El a zis că ar trebui, că ar fi timpul, dar s-o fac când îmi doresc eu”.

Dacă înainte Cristina obişnuia să spună că soţul o place oricum ar arăta, situaţia s-a schimbat. Să fie vorba despre zvonurile unei infidelităţi din partea lui Alin Ionescu? Nu de alta, dar paparazzii l-au surprins cu o brunetă misterioasă, la ceas de seară.

„A, soţul? Şi dacă nu m-ar lăsa, ce? E corpul meu, fac ce vreau! Nu, nu cred c-ar avea ceva de obiectat”, a mai spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar şi Alin Ionescu sunt căsătoriţi din 2007 şi au doi copii, în vârstă de 6, respectiv 3 ani. În septembrie 2014, Alin Ionescu a fost arestat sub acuzaţia de evaziune fiscală. Soţul Cristinei a fost eliberat la jumătatea anului trecut, iar de atunci a fost văzut în compania mai multor femei. La începutul anului, cântăreaţa a rămas singură după ce Alin Ionescu a luat decizia de a se muta din vila în care locuiau împreună... într-un apartament de lux. Această ultimă mişcare n-a făcut altceva decât să întărească zvonurile privind un iminent divorţ între cei doi.

Mai multe