Cristina Ţopescu şi-a anunţat retragerea de la Antena 3! Ce spune despre plecare

8 mai 2017 8:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din echipa Antenei 3 nu va mai face parte Cristina Ţopescu, după chiar cum ea a anunţat pe contul de socializare. Prezentatoarea emisiunii "Dincolo de ştiri", ce se difuza sâmbătă de la ora 23.00, a explicat care sunt motivele deciziei de a se retrage de la postul din Băneasa.

Cristina Ţopescu a luat o decizie surprinzătoare după trei ani şi jumătate în care s-a aflat la cârma emisiunii "Dincolo de ştiri" de la Antena 3. Jurnalista a declarat că nu va mai apărea pe sticlă la postul din Băneasa din motive numai de ea ştiute. 

"Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!", este singura declaraţie pe care a făcut-o realizatoarea pe marginea acestui subiect.

În urmă cu o lună, în cadrul emisiunii, prezentatoarea i-a luat un interviu celebrului ei tată, cel mai titrat comentator sportiv din țara noastră, Cristian Țopescu, ediţie care a fost urmărită cu sufletul la gură de telespectatori.

"Recunosc şi vă cer iertare că nu am timp să răspund la sutele de mesaje pe care mi le-aţi trimis, după emisiunea în care am făcut primul interviu cu tatăl meu. Vă asigur, însă, ca le-am citit pe toate şi că mi-au încălzit sufletul. Vă mulţumesc tuturor, înseamnă mult pentru mine cuvintele voastre frumoase, mai ales cele despre tatăl meu. Le mulţumesc şi celor cărora nu le-a plăcut emisiunea, care poate au înţeles greşit unele lucruri, se întâmplă, nu toţi gândim şi simţim la fel", scria prezentatoarea în urmă cu doar câteva zile.

Cristina Ţopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de ştiri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 când a decis să intre în PSD.

Mai multe