Cristinei Spătar i s-a pus sechestru pe casă! Totul e din vina fostului soț

30 septembrie 2018 10:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele cu legea pe care Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, le are încă o mai afectează pe cântăreață. Vineri, aceasta a mers la DNA, unde a fost informată că i s-a pus secehestru pe un imobil pe care îl deține cu fostul ei partener de viață cu care are doi copii.

Cântăreaţa Cristina Spătar a ajuns vineri la DNA, unde a primit o veste proastă, potrivit stirileprotv.ro. Fostul ei soţ, omul de afaceri Alin Ionescu, este cercetat de mai mulţi ani într-un dosar de corupţie, în legătură cu contractele pe care compania sa le-a încheiat cu Loteria Romană.

Şi pentru că au în vedere un prejudiciu serios, procurorii anticorupţie au decis să pună sub sechestru un imobil aflat în proprietatea celor doi. Aşa că i-au comunicat oficial Cristinei Spătar măsura asiguratorie.

Cântăreaţă spune că nu are niciun amestec în problemele judiciare ale fostului ei soţ şi că nu comentează sechestrul pus de anchetatori. Ea s-a prezentat în fața oamenilor legii, dar a adus doar aceste argumente și nimic în plus.

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Aida, și un băiat, Albert. 

Mai multe