Crudu, 40 de milioane pe medicamentele căţelului

25 mai 2010 18:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

N-a mâncat, n-a dormit, a stat o săptămână numai lângă câinele ei. Daniela Crudu a fost la un pas să-l piardă pe simpaticul Dimi, un Chihuahua de două luni pe care şi l-a cumpărat de la un magazin de animale.

Vizite zilnice la veterinar, emoţii, milioane cheltuite pe medicamente. Aşa şi-a petrecut Daniela Crudu toată săptămâna trecută, când a stat zi şi noapte alături de căţeluşul său rasa Chihuahua.

Daniela Crudu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! când ieșea cu câinele de la clinică

Deşi iniţial credea că patrupedul botezat Dimi s-a îmbolnăvit de la brânza de vaci pe care a mâncat-o, realitatea pare a fi cu totul alta. Daniela s-a plâns apropiaţilor că a cumpărat de la un pet-shop din Mall Băneasa un animăluţ deja bolnav.

„I-am făcut antibiotice, perfuzii, săracul nu se mai ridica, nu mai mânca nimic. La două luni, cei de la pet shop i-au făcut vaccinurile prea devreme, deparazitări şi i-au dat şi Frontline, împotriva căpuşelor, la numai o lună. Dacă avea o simplă indigestie, cum am crezut la început, nu se ajungea aici", s-a plâns Daniela unor prieteni.

Citeşte şi:

Daniela

Crudu, săruturi lesbi la 17 ani!        Aici petrece Crudu nopţi fierbinţi!        Crudu şi-a intoxicat câinele cu brânză de vaci        Daniela Crudu fără sutien la matinal - VIDEO        Daniela Crudu nu mai  e gâsculiţă        Crudu şi-a arătat fundul la standul lui Dani de la Romexpo!

Iubitul Danielei a însoţit-o pe vedetă la veterinar

Vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! săptămâna trecută, la un cabinet din Dorobanţi, specializat pentru căţeii din această rasă, acolo unde l-a dus pe Dimi pentru a-l pune pe picioare.

Factura a fost de circa 40 de milioane de lei: „Am chemat şi medicul de la pet-shop la cabinet. Mi-a zis să-i dau nişte medicamente foarte puternice, care se administrează adulţilor. I-am arătat toate bonurile, dar bineînţeles că a încercat să se disculpe şi nu s-a simţit dator să suporte cheltuielile", le-a mai spus Crudu prietenilor săi. Reprezentanţii cabinetului veterinar au refuzat să comenteze aceste informaţii.

Reprezentanţii magazinului: «Daniela este vinovată!»

Reprezentanţii pet-shop-ului aflat la subsolul Mall Băneasa au recunoscut că Daniela Crudu le-a fost client, la începutul lunii: „A cumpărat căţeluşul de la noi, la vârsta de nouă săptămâni. Avea trei vaccinuri făcute, aşa cum trebuie. Daniela este de vină, că nu a respectat indicaţiile noastre în privinţa alimentaţiei. Trebuia să-i dea calciu, fără mâncare gătită, aşa cum a făcut ea. În plus, nu cred că tratamentul a costat-o mai mult de 10 milioane. Or fi preţuri de Dorobanţi, dar nici chiar aşa", ne-a declarat Basula Roberto, medicul veterinar şi, totodată, şeful pet-shop-ului.

Mai multe